IBAN Numaraları ve Alt Hesap Kodları Listesi

Döner Sermaye İşletme Müdürlüğümüze bağlı birimlerimize döner sermaye bütçesinden yapacakları işlemler ve bankada bulunan mevcut bakiyelerini takip edebilmeleri için TC. Ziraat Bankası Akdeniz Üniversitesi Antalya Şubesindeki 36716179 nolu hesabımız altında alt hesaplar açılmıştır. Banka işlemlerini izleme yetkisine sahip olacak kişilerin İşletme Müdürlüğümüze gelip izleme şifresi alması gerekmektedir. Bilgilerinize…

IBAN Numaraları ve Alt Hesap Kodları Listesini buradan indirebilirsiniz….

2018 Bütçe Çağrı Cetveli İndir.

Linklerimiz

Misyon

Yasal mevzuatlar çerçevesinde döner sermaye gelirlerini artırıcı çalışmalar üretebilen ve elde edilecek kaynakları en verimli şekilde kullanabilen örnek bir Döner Sermaye İşletmesi olmak faaliyet alanlarımız kapsamında yapılacak döner sermaye işlerinden elde edilecek gelirlerin uygun ve verimli bir şekilde değerlendirilmesini sağlamaktır.

Vizyon

Kanun ve mevzuatlara hakim, kaliteli, güvenilir, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri çalışmalara yansıtabilmek. Hizmetleri kaliteli, verimli ve sürekli gelişmeye açık bir yapıda sürdürülebilmektir.

Akdeniz Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü
Dumlupınar Bulvarı Kampüs – ANTALYA